Wie zijn wij

Educratief is al bijna 12 jaar een vertrouwde partner voor ontwikkelgericht spel- en speelmateriaal. Wij leveren een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan voornamelijk scholen, instellingen en professionals zoals ergotherapeuten, logopedisten, speltherapeuten, orthopedagogen en ABA consultants. Maar natuurlijk ook particulieren kunnen bij ons bestellen! We hebben al meer dan 10.000 tevreden klanten in onze systemen staan.

Het team van Educratief heeft jarenlange ervaring in het werken met mensen met autisme en/of een verstandelijke beperking. Wij zijn, als pedagogen en toegepast psychologen, geschoold in Florida (USA) met een aanpak die een mix is tussen Applied Behavior Analysis (ABA), Sonrise en Contactgericht Spelen en Leren (CSL). Er is veel ervaring met het toepassen van leerlijnen zoals ABLLS, EFL en de VB-MAPP om het repertoire aan vaardigheden te verruimen. Van het maken van het eerste oogcontact tot het maken van rekensommen en van het sorteren en matchen van voorwerpen tot het voeren van (kleine) conversaties. Altijd zonder druk! Altijd op een liefdevolle manier! Altijd succesvol want we onderbreken de leermomenten op het moment dat er een (klein) succesje is! Want iedere vooruitgang in een vaardigheid staat voor het krijgen van een stukje meer zelfrespect, vormgeving van de eigen identiteit en de mogelijkheid om mee te doen met anderen en er gewoon ook bij te horen!

Binnen deze leerlijnen werken wij en hebben wij gewerkt met veel van de materialen die je op onze website kunt vinden. Op de website kun je dan ook filteren op specifieke vaardigheidsgebieden om snel bij het materiaal te komen dat je zoekt. Ons team is dagelijks bezig om het assortiment scherp te houden en uit te breiden met geschikte materialen die wij vanuit de hele wereld importeren. We proberen daarbij om voor ieder budget de leukste, maar zeker veiligste, materialen toe te voegen. Daarbij hebben wij veelvuldig contact me de professionals in ons grote netwerk. Mocht je spelmateriaal in ons assortiment missen, heb je suggesties voor het gebruik of heb je ondersteuning bij jouw keuze nodig dan horen wij dat graag via info@educratief.nl of bel ons op (+31) 06-82147569.

Als je meer wilt weten over de leerijnen en hoe deze in te zetten dan mag je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen! Wij kunnen je eventueel ook doorverwijzen naar de professionals in ons netwerk.

Educratief ….. “omdat iedereen zich wil ontwikkelen”

Veel kijkplezier op onze website!!!

Plaats een reactie