Wie zijn wij

Educratief is al meer dan 10 jaar uw vertrouwde partner voor ontwikkelgericht spel- en speelmateriaal. Wij leveren een zorgvuldig geselecteerd assortiment aan voornamelijk scholen, instellingen en professionals zoals ergotherapeuten, logopedisten en ABA consultants. Maar natuurlijk ook particulieren kunnen bij ons bestellen!

Het team achter Educratief heeft jarenlange ervaring in het werken met mensen met autisme en/of een verstandelijke beperking. Er is veel ervaring met het toepassen van ontwikkelgerichte programma’s zoals ABLLS en de VB-MAPP om het repertoire aan vaardigheden te verruimen. Van het maken van oogcontact tot het maken van rekensommen en van het sorteren en matchen van voorwerpen tot het voeren van (kleine) conversaties. Iedere vooruitgang in een vaardigheid staat voor het krijgen van een stukje meer zelfrespect, vormgeving van de eigen identiteit en de mogelijkheid om mee te doen met anderen en er bij te horen!

Binnen deze ontwikkelgerichte programma’s wordt gewerkt met materialen waarvan je er heel veel op onze website kunt vinden. Ons team is dagelijks bezig om het assortiment scherp te houden en uit te breiden met geschikte materialen die wij vanuit de hele wereld importeren.

Mocht u spelmateriaal in ons assortiment missen, heeft u suggesties voor het gebruik of heeft u ondersteuning bij uw keuze nodig dan horen wij graag van u via info@educratief.nl

Als je meer wilt weten over de ontwikkelgerichte programma’s en hoe deze in te zetten dan mag je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Educratief ….. “omdat iedereen zich wil ontwikkelen”

Veel kijkplezier op onze website!!!

Een reactie plaatsen