Scholen en instellingen

Een aantal organisaties waar wij het afgelopen kalenderjaar aan geleverd hebben.

Wij leveren al ruim 12 jaar aan vele scholen, instellingen en zorgprofessionals zoals ergotherapeuten, logopedisten, speltherapeuten, coaches en aba-trainers in zowel Nederland als België. Ons educatieve spelmateriaal is zowel geschikt voor basisscholen als het speciale basis- en voortgezet onderwijs.

Op aanvraag kunnen wij eventueel grotere hoeveelheden leveren met interessante kortingen. Informeer naar de mogelijkheden via info@educratief.nl of bel met 06-82147569

Scholen, instellingen en zorgprofessionals kunnen achteraf op rekening betalen.

Scholen, instellingen en zorgprofessionals kunnen kiezen voor betaling achteraf. Op Rekening betalen gaat heel eenvoudig. Na het invullen van de naam van de school, instelling of je bedrijfsnaam komt er een extra optie op het afrekenscherm namelijk de optie Op Rekening. Kies je bij het afrekenen voor deze optie dan krijg je van ons 21 dagen de tijd om de factuur te betalen. Je ontvangt een factuur als bijlage bij de mail van de bestelbevestiging.

Bij het leveren op rekening is het wel een voorwaarde dat de bestelling wordt verzonden naar het officiële adres van de school/instelling of je bedrijf. En bij bedrijven hebben wij een extra voorwaarde dat je actief bent in de zorg- c.q. onderwijsbranche zoals bijvoorbeeld logopedist, ergotherapeut, speltherapeut of remedial teacher. Bij twijfel nemen wij altijd contact met je op.

Korting op grotere bestellingen

Bij aankoop van grotere aantallen geven wij standaard 10% extra kassakorting* bij bestellingen van meer dan 500 euro (inclusief BTW). Gebruik kortingscode EDU500 bij het afrekenen. *De korting is niet van toepassing op de VB-Mapp en ABLLS-R assessments kits die wij op maat voor je samenstellen.

Account aanmaken

Het is handig als je van plan bent om vaker wat bij ons te gaan bestellen om een account aan te maken. Dat kan heel een simpel tijdens het afrekenproces van je eerste bestelling. Wij zullen zorgvuldig met je gegevens omgaan en deze niet delen met derden.